• nl

Video folder bedrukken

Folders zijn nog steeds een goede manier om grote groepen te bereiken met een specifieke marketing boodschap. Toch verliest de klassieke folder terrein ten opzichte van nieuwe, online marketinginstrumenten. Deze nieuwe manieren van marketing zijn vaak beter te targeten, goedkoper en beter meetbaar. Is de folder dan langzaam helemaal aan het verdwijnen? Zeker niet. Steeds meer bedrijven gaan over op een folder met videoboodschap. Deze folders met video zijn breed inzetbaar als onder andere promotiemateriaal, instructievideo of brochure.

Met de video folder van ViMezz blaas je de oude folder nieuw leven in. Wist je dat 92% van iedereen die een videofolder ontvangt deze ook opent en 87% minimaal 30 seconden van de video bekijkt? Dit zijn cijfers die door geen enkel marketingmiddel worden behaald. Door slim de doelgroep af te bakenen, is de “waste” bovendien zeer laag. Wil jij ook het maximale uit je marketingbudget halen? Vraag snel onze prijslijst en een gratis sample aan.

Video brochure maken

De video folder van ViMezz

Bij ViMezz is het mogelijk om een video folder naar eigen wensen samen te stellen. Zo is het niet alleen mogelijk om zelf de afmetingen te bepalen, maar heb je ook de mogelijkheid om een van de vele uitbreidingen toe te voegen. Denk hierbij aan buttons die naar een specifieke video verwijzen, een uitsparing voor een demo product of een luxe Spot UV-lak. Hiermee zorg je voor een volledig gepersonaliseerde folder met video die gegarandeerd indruk maakt op je klanten.

De video folder van ViMezz wordt altijd in full colour gedrukt en voorzien van de video op LCD scherm met helder geluid. Zo zorg je voor de ultieme ervaring bij het openen van de folder en behaal je maximaal effect. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij niet alleen de beste kwaliteit, maar ook nog eens de laagste prijs.

EmotionCard

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

Gegarandeed succes met de video folder van ViMezz

De videoflyer heeft een scherp LCD-scherm en uitstekend geluid. Zodra de folder met video wordt geopend begint de boodschap af te spelen op het hoge kwaliteit LCD scherm, waardoor de aandacht hier gelijk op wordt gevestigd. Wacht niet langer en vraag een gratis sample aan om de kracht van dit originele marketinginstrument te ervaren. De video folder van ViMezz:

  • Effectief: 92% open rate 87% bekijkt video
  • Te personaliseren naar ieder gewenst formaat
  • Haarscherp LCD scherm
  • Gegarandeerd de laagste prijs en beste kwaliteit

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz Video folder starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden