• nl

Videoboek

Het videoboek van ViMezz is ideaal voor elke marketingboodschap en kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Je kunt het gebruiken als uitnodiging, als kerstkaart, als promotie, introductie, instructie of misschien zelfs wel als visitekaartje met heel veel impact… Een videoboek biedt eindeloze mogelijkheden!

ViMezz kan de laagste prijs garanderen door jarenlange, intensieve samenwerking met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij scherpe deals maken waardoor we altijd de beste kwaliteit videoboeken tegen de scherpste prijs leveren.

Het videoboek wordt helemaal full colour bedrukt met uw ontwerp. De video wordt door ons in de allerbeste kwaliteit op geplaatst. Kortom, voor de scherpste prijs heeft u een compleet product wat voor zeer indrukwekkende resultaten zorgt!

Voordelen Videoboek

Het videoboek van ViMezz heeft veel voordelen:

  • Ze zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat; van visitekaartje tot zelfs A3 formaat
  • De video in print heeft een gegarandeerd hoge attentiewaarde
  • De kaart bevat een scherp LCD videoscherm waarmee de ontvanger uw videoboodschap met maximale impact te zien krijgt
  • In de brochure kunt u meerdere video’s afspelen met behulp van verschillende buttons
  • Er zijn ook buttons voor een harder/zachter volume en voor pauze/start
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijsgarantie
beeldschermformaten video brochure kaart

ViMezz levert een boek met video

Het boek bevat een haarscherp LCD-scherm en goed geluid. De videoboodschap start direct bij het openen. Het boek wordt door 92% van de ontvangers geopend, 87% hiervan bekijkt minimaal 30 seconden de video. Dit zijn ongekend hoge cijfers vergeleken met online variaties zoals e-mail of advertenties.

Zeer directe en effectieve communicatie, geen waste en de respons is beter dan elke ander vorm van communicatie. Je boodschap heeft gegarandeerd impact met ongekende resultaten als gevolg!

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden