• nl

Video mailing

De video mailing van ViMezz is ideaal om in te zetten als Direct Mail naar een huidige klantengroep, maar kan ook op vele andere manieren gebruikt worden. Denk hierbij aan een video mailing als originele uitnodiging of als kerstkaart. De mogelijkheden van een ViMezz video mailing zijn groot, dus denk zo groot als je kunt. Net als andere vormen van Video in Print is de video mailing van ViMezz een effectief marketingmiddel om je (potentiële) klanten te bereiken. Je kunt de video mailing geheel naar wens aanpassen door een artwork aan te leveren. ViMezz zorgt ervoor dat de video mailing wordt gedrukt in hoge kwaliteit.

ViMezz mailing met video

Een video mailing van ViMezz heeft een LCD-scherm van hoge kwaliteit, zodat de videoboodschap van jouw bedrijf en zo goed mogelijke indruk achter laat op alle ontvangers. Bij het openen van de video mailing begint de video direct met afspelen, waardoor de aandacht gelijk op de video wordt gericht. Video in print blijkt een zeer effectieve manier van communiceren. Van alle ontvangers opent 92% de mailing en kijkt 87% naar minimaal 30 seconden van de opgenomen videoboodschap. Bovendien blijft een boodschap vanuit een video beter hangen bij de doelgroep dan wanneer de boodschap gelezen wordt. Het is dus niet gek dat steeds meer bedrijven kiezen voor de combinatie van print en video.

Onze producten

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

Voordelen van ViMezz Video Mailing

Wil jij ook effectief communiceren naar jouw doelgroep? Dan is de video mailing van ViMezz wat je nodig hebt.

  • Video mailing is verkrijgbaar in elk gewenst formaat; van visitekaartje tot A3 formaat
  • Onze video mailing heeft gegarandeerd hoge attentiewaardes
  • LCD scherm van hoge kwaliteit zorgt voor maximale impact
  • Meerdere video’s implementeren is mogelijk met behulp van verschillende buttons
  • Buttons ook mogelijk voor geluidsregeling
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijsgarantie én de beste kwaliteit.

Vraag gelijk een Gratis sample en prijslijst aan, om te onderzoeken of de video mailing is wat jij nodig hebt om je business dat zetje in de rug te geven.

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de effecten van een ViMezz Video Mailing? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden