• nl

Video in print

Video in print is perfect om je doelgroep met impact te bereiken. De toepassingen zijn grenzeloos uitgebreid: van originele uitnodiging, promotie video flyer, instructie en bijsluiter tot visitekaartje of zelfs kerstkaart. Door de unieke en opvallende combinatie van print en video maakt dit middel een onuitwisbare indruk.

Door onze jarenlange samenwerking met een grote groep vaste leveranciers kunnen we altijd de scherpste prijs garanderen. En dan bieden we ook nog eens de beste kwaliteit!

De video in print wordt full colour bedrukt met uw eigen ontwerp en voorzien van uw eigen video(‘s). Wij zorgen ervoor dat de video in de meest optimale kwaliteit op de video in print-schermen geplaatst wordt, zodat het maximale uit uw video en de video in print gehaald wordt.

Voordelen video in print

  • Ze zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat; van visitekaartje tot zelfs A3 formaat
  • De video in print heeft een gegarandeerd hoge attentiewaarde
  • De kaart bevat een scherp LCD videoscherm waarmee de ontvanger uw videoboodschap met maximale impact te zien krijgt
  • In de brochure kunt u meerdere video’s afspelen met behulp van verschillende buttons
  • Er zijn ook buttons voor een harder/zachter volume en voor pauze/start
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijsgarantie
beeldschermformaten video brochure kaart

ViMezz levert een video in print

De kaart bevat een haarscherp LCD-scherm en goed geluid. Bij het openen start de videoboodschap direct. De kaart wordt door 92% van de ontvangers geopend, 87% hiervan bekijkt minimaal 30 seconden de video. Dit zijn enorme verschillen met elke vorm van online video.

Door slim je doelgroep te kiezen is de ‘waste’ praktisch nul, en de respons is beter dan elk andere manier van communiceren. Je bericht wordt met maximale impact ontvangen en heeft daardoor zeer goede resultaten.

EmotionCard

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden