• nl

Video Flyer

Een kaart met videoboodschap is de meest effectieve manier om je (potentiële) klanten met maximale impact te bereiken. Je kunt de video flyer op veel manieren inzetten, als promotie, instructie, introductie, originele uitnodiging, kerstkaart of visitekaartje.

Deze video flyer is een unieke manier van communiceren door de combinatie van een bedrukte flyer met ingebouwd videoscherm. Deze methode is zeer effectief: 92% opent de video flyer en 87% bekijkt minimaal 30 seconden van de video. Door slim je doelgroep te kiezen is de ‘waste’ praktisch nul, en de respons is beter dan elk andere manier van communiceren. Je bericht wordt met maximale impact ontvangen en heeft daardoor zeer goede resultaten.

Onze video flyer

Onze video brochure wordt geheel full colour bedrukt en voorzien van de video. Hierdoor haalt u met uw boodschap het maximale resultaat. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met een selecte groep van uitstekende leveranciers garanderen wij zelfs de laagste prijs en de beste kwaliteit.

De video flyer kan worden voorzien van diverse uitbreidingen. Denk hierbij aan buttons, een uitsparing of een hardcover. Het is ook mogelijk om de video flyer te voorzien van een drieluik en foliedruk.

EmotionCard

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De video-slider van ViMezz

De videoflyer heeft een scherp LCD-scherm en uitstekend geluid. De video start direct bij het openen van de video in print. 92% van de ontvangers openen het, 87% kijkt naar minimaal 30 seconden van de video. Dit zijn enorme verschillen met elke vorm van online video.

  • Bewezen effectief
  • Verkrijgbaar in elk gewenst formaat
  • Gegarandeerd hoge attentiewaarde
  • Scherp LCD scherm met maximale impact
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijs

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-724015

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden