• nl

Trouwkaart met video

Een bruiloft is een van de speciaalste dagen uit iemands leven. Alles aan deze dag moet dan ook helemaal kloppen. Ben jij op zoek naar een originele manier om je gasten uit te nodigen voor jouw bruiloft? Of wil jij een unieke bedankkaart sturen naar alle aanwezigen? Dan is de trouwkaart met video van ViMezz wat je zoekt. Wij kunnen een unieke kaart maken met een eigen video die geheel op maat wordt afgestemd.

Video trouwkaart als bedankkaart

Als je alle aanwezigen van de bruiloft wilt bedanken voor de aanwezigheid, maar toch even wat anders wilt doen dan gebruikelijk is de trouwkaart met video wat je zoekt. Je kan de kaart vormgeven met de mooiste trouwfoto’s en als video laat je een korte compilatie van deze feestelijke dag zien met als afsluiter een persoonlijk dankwoord. Wil jij nog een stapje verder? Laat dan leuke goodies toevoegen als aandenken van deze dag. Bij ViMezz is het namelijk mogelijk om uitsparingen in de kaart te maken voor dergelijke producten. Zo bieden wij vele uitbreidingen om jouw trouwkaart nog mooier te maken!

EmotionCard

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

Waarom een trouwkaart met video van ViMezz?

Alle trouwkaarten met video van ViMezz worden in full colour gedrukt. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit LCD scherm met helder geluid. Zo zorg je er voor dat er nog lang wordt nagepraat over jouw speciale dag. Door de vele jaren aan ervaring in deze branche, biedt ViMezz de allerlaagste prijs én de beste kwaliteit. Een unieke combinatie. Heb jij een klein budget, maar wil je wel graag trouwkaarten met video laten maken? Ook dan zit je goed bij ViMezz. Door de verschillende kwaliteitsversies die wij aanbieden, is het ook met kleinere budgetten mogelijk om een unieke trouwkaart te versturen.

Voordelen van ViMezz

  • De meest unieke trouwkaart ooit
  • Volledig naar wens te customizen
  • De laagste prijs en beste kwaliteit
  • Ook voor kleinere budgetten

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden