• nl

Relatiegeschenk met video

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk, maar wil je deze toch even wat specialer maken dan normaal? Dan is een relatiegeschenk met video van ViMezz echt wat je zoekt. Wij bieden diverse mogelijkheden door het verwerken van video in print met het geven van relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn eindeloos, zonder dat dit betekent dat de prijs enorm hoog wordt.

Giftbox met video

De giftbox met video van ViMezz is geschikt om te geven als relatiegeschenk. In de giftbox met videoboodschap past bijvoorbeeld een speciale fles wijn in een op maat gemaakte inkeping. Vervolgens kun je op de box allerlei leuke feiten (of nieuwjaarswensen) laten drukken. Dit alles is geheel op maat en alles is bespreekbaar. Vervolgens is het mogelijk om op het hoge kwaliteit LCD scherm een zelfgemaakte video te tonen. Hierin kun je met het gehele team een nieuwjaarswens opnemen voor alle goede klanten. Een video zegt immers meer dan 1000 woorden.

Bekijk alle producten

giftbox met fles en video beeldscherm

relatiegeschenk wijnbox met video

Wijnbox met videoboodschap

Wil je het liever wat simpeler houden? Dan is de wijnbox met video wat je zoekt. Hiermee kun je een video in het deksel van de wijnbox laten plaatsen waarin je jouw zelfgemaakte boodschap laat afspelen. Of je nu wat vertelt over de wijn die je weggeeft of kiest voor een dankwoordje is natuurlijk helemaal aan jou. Wij kunnen de gekste wensen in vervulling laten gaan.

Bekijk alle producten

Voordelen van relatiegeschenk met video

Indien je van plan bent om de relatiegeschenken dit jaar eens niet op de traditionele manier te doen is het geven van een relatiegeschenk met video een goede uitkomst. In tegenstelling tot een traditioneel kaartje waar een standaard nieuwjaarswens op wordt gedrukt, maakt een videoboodschap vele malen meer indruk. Je bedrijfsnaam zal in dat geval ook beter in het hoofd van je klant hangen, wat er weer voor zorgt dat je naamsbekendheid stijgt. Bovendien laat je zien dat je “out-of-the-box” denkt, waardoor je weer wat wint ten opzichte van de concurrenten die niet kiezen voor een relatiegeschenk met video. Bovendien zijn al onze producten te personaliseren met diverse uitbreidingen, die jouw boodschap nog beter overbrengen.

Bekijk alle uitbreidingen


Losse relatiegeschenken met video bestellen

Bij ViMezz is het niet alleen mogelijk om een relatiegeschenk met video in grote aantallen te bestellen. Bij ons kun je namelijk ook een los exemplaar bestellen. Als jij slechts een aantal klanten hebt, of je familie eens een leuk kado wilt geven is dit ook mogelijk! Je zit hier dus niet vast aan veel te hoge MOQ’s. Benieuwd wat de kosten zijn van een relatiegeschenk met video? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijslijst en sample bij ons aan.

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden