• nl

POS video display

Alle formaten winkeldisplay mogelijk

De oude vloerstickers en posters verdwijnen langzaam uit de schappen van de winkels. Om maximale impact te bereiken zorg je voor een POS video display. Vervang de statische plaatjes met video!

Bij ViMezz is alles mogelijk op het gebied van video in print. Van staande POS Video display tot aan een video display aan het schap. Uiteraard allemaal in haarscherp beeld, kraakhelder geluid en met een enorm hoge attentiewaarde. De POS winkeldisplay met video wordt 100% aangepast aan je huisstijl, met je logo en kleuren. Zo zorg je voor maximale attentiewaarde en resultaat.

Bij ViMezz is het mogelijk om een POS winkeldisplay met video op maat te laten maken. Zowel het display als het scherm is verkrijgbaar in verschillende formaten. Heb jij een afwijkend formaat in gedachten? In overleg is alles mogelijk bij Vimezz. Neem contact met ons op en wij helpen jou verder naar een winkeldisplay waar je de beste resultaten mee haalt.

Lees hier waarom onze POS video displays voor jou werken

LCD scherm in alle formaten

De vormgeving van het POS videodisplay is belangrijk, maar de kwaliteit van het videoscherm is minstens zo belangrijk. Op een lage kwaliteit scherm valt de boodschap minder op en zijn de resultaten minder dan van tevoren verwacht. Bij ViMezz heb je altijd de garantie voor de beste kwaliteit. Zelf bepaal je de grootte van het LCD scherm uit het display. De formaten die Vimezz standaard levert zijn:

  • 2,4 inch
  • 2,8 inch
  • 4,3 inch
  • 5,0 inch
  • 7,0 inch
  • 10 inch

Wil je een formaat dat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Bekijk de schermformaten

Artwork eenvoudig aan te leveren

Het aanleveren van het artwork is een eitje bij Vimezz! Door de standaard templates kun je eenvoudig het design in de juiste formaten toesturen. Het aangeleverde design wordt door onze designers goedgekeurd waarna de POS displays bedrukt worden. Zo heb je niet alleen een goed werkende kaart, maar ook een kaart met een geweldig uiterlijk!

Bekijk de artwork templates

EmotionCard variaties

Maatwerk EmotionCard


Sample aanvragen
visitekaartje met video van vimezz

Visitekaartje met LCD


Sample aanvragen
karte im querformat mit videodisplay

A6 EmotionCard


Sample aanvragen

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden