• nl

Kaarten laten bedrukken

Vandaag de dag worden kaarten nog steeds veel gebruikt als marketingmiddel voor bedrijven om (potentiële) klanten te bereiken. Toch nam de effectiviteit van kaarten met de loop der jaren af door de concurrentie van online marketing. Daarom wordt er steeds minder gebruik gemaakt van de traditionele kaart. Toch is de kaart weer terrein aan het terugwinnen en dat is niet zonder reden. Tegenwoordig is het mogelijk om kaarten met video te laten bedrukken. ViMezz drukt deze gepersonaliseerde kaarten met video geheel naar uw wens. Behaal meer resultaat uit uw marketing met de videokaarten van ViMezz.

De videokaart van ViMezz is een effectief middel om uw (potentiële) klanten ergens van op de hoogte te brengen. In tegenstelling tot kaarten zonder videoscherm, valt de videokaart van ViMezz direct op door het unieke uiterlijk. Bij het openen van de kaart begint de video die u heeft gemaakt direct af te spelen op het haarscherpe LCD scherm. Hierdoor wordt de aandacht direct op de videoboodschap gevestigd en kunt u uw boodschap op de doelgroep overbrengen.

De videokaart van ViMezz

ViMezz heeft al jarenlang ervaring in het maken van video in print. Daarom bieden wij niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens de laagste prijs. U kunt de kaarten met video inzetten als visitekaartje, brochure, uitnodiging of als promotie. Door de unieke manier van communiceren blijft uw boodschap langer hangen bij de doelgroep. U kunt de videokaart geheel naar eigen wens aanpassen. Zo heeft u onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een hoge kwaliteit Spot UV-lak, een hardcover of een uitsparing voor een demo-product of relatiegeschenk. Alle mogelijkheden vindt u bij “Uitbreidingen”.

Bekijk onze uitbreidingen

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De voordelen van een ViMezz videokaart

Maar liefst 92% van de ontvangers opent de kaart en hiervan bekijkt 87% tenminste 30 seconde van de video. Dit zijn cijfers die u niet haalt met normale kaarten. Deze cijfers hebben te maken met het haarscherpe LCD scherm waar uw video op wordt afgespeeld. Bovendien is het geluid dat bij de video hoort kraakhelder. Hierdoor behaalt de ViMezz videokaart resultaten die u met geen andere vorm van video haalt.

De ViMezz videokaart biedt:

  • De laagste prijsgarantie
  • De hoogste kwaliteit video en geluid
  • Gegarandeerd hoge attentiewaarde
  • Een videokaart in iedere gewenste afmeting

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden