• nl

Folders drukken

Wil jij graag folders drukken om reclame te maken voor jouw bedrijf? Ondanks dat de folder terrein verliest ten opzichte van nieuwe media, blijkt dit nog steeds een effectief promotiemateriaal. Zeker als je nieuwe media kan combineren met de “ouderwetse” folder. De ViMezz folder met videoboodschap is een zeer effectieve en vooral originele manier om je klanten of prospects te benaderen. Je kiest en maakt zelf de videoboodschap, terwijl ViMezz zorgt dat de folder zorgvuldig gedrukt wordt. Vervolgens kan je de folder inzetten als introductie, visitekaartje of uitnodiging voor een event. Onze methode blijkt een zeer succesvolle manier te zijn, omdat onze folders met video door 92% van de ontvangers wordt geopend en bekeken.

EmotionCard

Een folder bedrukken met videoscherm

Zoals gezegd zorg jij zelf voor de video die in de folder komt. Vervolgens lever jij al het materiaal aan, waarna ViMezz de folder met videoscherm geheel full colour bedrukt en voorziet van de video. De video wordt altijd afgespeeld op een hoge kwaliteit LCD scherm met heldere audio. Hierdoor behaal je maximaal resultaat met de bedrukte folders van ViMezz. Bovendien bieden wij vele opties om uw folder nog unieker te maken. Zo is het mogelijk om een schermformaat te kiezen, diverse uitbreidingen toe te voegen en om uit verschillende kwaliteitsversies te kiezen. Ondanks de vele opties garandeert ViMezz niet alleen de beste kwaliteit, maar ook  nog eens de laagste prijs. Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij scherpe afspraken met een selecte groep van leveranciers.

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De voordelen van een videofolder van ViMezz

Een bedrukte folder met video van ViMezz heeft vele voordelen. Zo is de kwaliteit van het beeld en geluid uitstekend, waardoor je een goede indruk achterlaat bij de ontvangers. Zodra de folder wordt geopend, start de video met afspelen. Van alle ontvangers opent 92% de folder, terwijl 87% minimaal 30 seconden naar de video kijkt. Dit zijn enorme verschillen met elke vorm van nieuwe media.

Voordelen van ViMezz op een rijtje

  • Onderzoek wijst uit: bewezen effectief
  • Meerdere schermformaten verkrijgbaar
  • Een zeer hoge attentiewaarde
  • Haarscherp LCD scherm en uitstekende audio
  • De laagste prijs en beste kwaliteit

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de videofolder van ViMezz? Vul dan snel het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen voor een ViMezz folder starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden