• nl

Folder maken

Het maken van een folder is bij veel bedrijven een routineklus. In een speciaal programma wordt bij iedere oplage min of meer hetzelfde gedaan. Niet gek dat de resultaten dan ook niet verbeteren. Voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe en originele manier om folders te maken biedt ViMezz de uitkomst: een folder maken met video. Video wordt iedere dag steeds belangrijker als het gaat om het bereiken van de doelgroep. Zonde om dit dan ook niet te integreren met het maken van folders.

Folders maken met Video

Bij ViMezz is het mogelijk om een folder te maken met een videoscherm. Zelf zorg je voor een pakkende videoboodschap die je opneemt met de directie, de magazijnmedewerkers of met het hele bedrijf. Vervolgens zorgt ViMezz voor een volledig full colour folder met ingebouwd LCD scherm met audio. Zelf bepaal je het formaat van het scherm en de kwaliteitsversie. Wil jij een folder maken met extra’s? Ook dit is mogelijk. Zo biedt ViMezz verschillende uitbreidingen op de videofolder. Het is mogelijk om te kiezen voor een speciale UV Spot lak, toevoegen van buttons of juist een uitsparing voor een goodie, demo product of relatiegeschenk.

Bekijk de uitbreidingen

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De video folder van ViMezz

Als je kiest voor om een folder te maken bij ViMezz heb je een aantal garanties. Naast de beste kwaliteit garanderen wij ook nog eens de laagste prijs. Deze garanties kunnen wij geven door onze scherpe afspraken met onze selecte groep leveranciers. Daarnaast hebben de videofolders van ViMezz goede open rates. Van alle ontvangers opent 92% de folder en hiervan kijkt 87% ook tenminste de eerste 30 seconden van de videoboodschap. Dit zijn resultaten die je met geen enkele andere methode behaalt.

Voordelen op een rijtje:

  • Open rate van 92% en view rate van 87%
  • ViMezz is de beste én goedkoopste
  • De meest originele manier van folders maken
  • LCD scherm met uitstekende audio
  • Geheel naar wens aan te passen

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen. Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden