• nl

Flyers laten maken

Flyers worden nog steeds veel gebruikt als marketinginstrument. Toch zijn er weinig dingen zo sterk als de overtuigingskracht van een goede video. Met een goede videoboodschap is het mogelijk om efficiënt en effectief een zo groot mogelijke impact te maken op (potentiële) klanten. Met de videoflyer van Vimezz maakt u gebruik van de kracht van video en het gemak van een flyer. Zo kunt u de flyer inzetten als promotiemateriaal, uitnodiging voor een evenement, instructie of gewoon als kerst- of visitekaart.

De videoflyer van Vimezz is een bundeling van de krachten van de traditionele bedrukte flyer en een videoboodschap. Het is een zeer effectieve manier van promotie gebleken, want 92% van de mensen opent de flyer en 87% kijkt minimaal 30 seconden naar de videoboodschap. Het is dus niet gek dat steeds meer bedrijven overstappen een flyer met videoboodschap voor het communiceren met klanten. Als de doelgroep slim gekozen wordt, komt de boodschap die u over wilt brengen aan bij bijna de gehele doelgroep. Hierdoor is het niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt.

De ViMezz flyer met videoscherm

De video flyers van Vimezz worden altijd in full colour gedrukt en zijn altijd inclusief de video. U hoeft hier zelf dus niets meer aan te doen. De scherpe kleuren en krachtige videoboodschap zorgen voor een maximaal resultaat. Met onze jarenlange ervaring in de branche en de nauwkeurig uitgekozen leveranciers geven wij niet alleen een garantie op de hoogste kwaliteit, maar ook op de laagste prijs.

De videoflyer van Vimezz kan voorzien worden van verschillende uitbreidingen die uw boodschap nog meer kracht geven. Of u nu op zoek bent naar een drieluik flyer, een flyer met buttons, een hardcover, uitsparingen voor demo-producten of een speciale lak. Bij Vimezz heeft u een uitgebreid aanbod van mogelijkheden om uw boodschap op een originele manier over te brengen op de doelgroep.

EmotionCard

Flyers laten maken

De video-slider van ViMezz

Bij Vimezz leveren wij videoflyers met uitstekend geluid en haarscherp LCD beeld. Na het openen van de flyer start de video direct, er is dus geen handeling nodig om de video te starten. Hierdoor is de aandacht van de (potentiële) klant direct gevestigd op de video en uw boodschap. Maar liefst 92% van de ontvangers opent de flyer en 87% kijkt minimaal de eerste 30 seconden van de videoboodschap. Dit zijn cijfers die u niet haalt met een traditionele flyer.

  • Vimezz videoflyers zijn bewezen effectief
  • In ieder gewenst formaat leverbaar
  • Een gegarandeerd hook bereik
  • Haarscherp LCD scherm zorgt voor maximaal effect
  • De allerlaagste prijsgarantie

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden