• nl

Flyers bedrukken

Een flyer is een ongevouwen vel papier wat al sinds jaar en dag gebruikt wordt als promotiemateriaal. Door het kleine formaat zijn de flyers eenvoudig uit te delen aan een groot publiek, waardoor je een groot publiek kan bereiken. Toch wordt de flyer steeds minder gebruikt, wegens de talloze mogelijkheden om online te adverteren. Met de ViMezz flyer met videoboodschap behaalt u resultaten die zelfs niet met online advertising behaald worden.

De videoflyer is een innovatieve manier om de kracht van een videoboodschap te bundelen met het persoonlijke aspect van een flyer. Onze videoflyer is een bewezen effectief middel om enerzijds naamsbekendheid te genereren en anderzijds om relaties te onderhouden. Uiteraard kunt u de ViMezz videoflyer ook gebruiken als visitekaartje. Maar liefst 92% van de mensen opent de flyer daadwerkelijk en 87% hiervan kijkt ook nog eens de eerste 30 seconden van een video. Dat zijn 30 kostbare seconden waarin uw bedrijf zich kan profileren. Bovendien is een videoflyer anders dan dat men is gewend, waardoor de boodschap ook nog eens langer blijft hangen in het geheugen.

De Vimezz flyer met videoscherm

Om zoveel mogelijk op te vallen worden alle videoflyers van ViMezz in de beste resolutie full colour bedrukt. De videoboodschap wordt op een hoge kwaliteit LCD scherm afgespeeld, zodat de boodschap van de video zo goed mogelijk overkomt bij de ontvangers. Dit alles doen wij ook nog eens tegen de laagste prijs. Na jarenlange ervaringen geven wij de garantie voor de laagste prijs en de hoogste kwaliteit.

Alsof de laagste prijs en hoogste kwaliteit nog niet genoeg is, is het ook mogelijk om de flyer uit te breiden met diverse opties. U kunt de flyer in drieluik laten drukken, met speciaal foliedruk of gelamineerd in mat of glanzend. Daarnaast is het mogelijk om buttons in de flyer op te laten nemen waarmee de video gepauzeerd kan worden, of buttons waar het geluid mee kan worden aangepast. Zo zijn er legio mogelijkheden die er voor zorgen dat u een op maat gemaakte flyer krijgt die past bij wat uw bedrijf wilt uitstralen.

EmotionCard

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De voordelen van een videoflyer van ViMezz

De videoflyer van ViMezz heeft een scherp LCD-scherm en zeer goed geluid. Bij het openen van de print begint de video direct met afspelen start.

  • Maximale attentiewaarde
  • In elke vorm en maat verkrijgbaar
  • Bewezen effectieve manier van promotie
  • Haarscherp LCD scherm en kraakhelder geluid
  • Gegarandeerd de laagste prijs & beste kwaliteit

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden