• nl

Brochures drukken

Een brochure met videoboodschap is een uitstekende manier om je product of dienst te promoten onder een nieuwe klantengroep. In een brochure leg je de (potentiële) klanten uit waarom ze voor jouw product of dienst moeten kiezen. Het is dan ook belangrijk dat de brochure een goede indruk achterlaat en niet direct in de prullenbak beland.

De videobrochure van ViMezz is een brochure die een onuitwisbare indruk op je prospects achterlaat. Bij het openen van de brochure wordt direct een videoboodschap afgespeeld. Dus geen lappen met saaie tekst die de lezer vermoeien, maar een korte en krachtige videoboodschap die direct de aandacht trekt. De videobrochures van ViMezz worden door 92% van de mensen geopend en 87% daarvan bekijkt ook daadwerkelijk minimaal 30 seconden van de video. Er zijn weinig brochures die dit soort cijfers behalen. Hierdoor zijn de brochures van ViMezz ook in te zetten als kerstkaart met video, instructie of uitnodiging.

Onze brochure met videoscherm

De brochures van ViMezz worden altijd gedrukt in de beste kleurkwaliteit. Het scherm waar de video op wordt afgespeeld is een LCD scherm met uitstekende kwaliteit en helder geluid. Hierdoor haal je een maximaal rendement uit de investering in promotiemateriaal. ViMezz heeft al jarenlange ervaring en levert hierdoor de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Het is ook nog mogelijk om de kaart met videobooschap uit te breiden met verschillende opties. Denk hierbij aan een hardcover, speciale buttons, een uitsparing voor een test-product of een versie als drieluik. Iedere brochure wordt geheel naar wens en op maat vormgegeven, zodat je een maximaal resultaat behaald.

EmotionCard

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

De video-slider van ViMezz

De brochures met video hebben een scherp LCD-scherm met hoge kwaliteit geluid. De video start direct bij het openen van de video in print. De aandacht wordt hierdoor direct gevestigd op de videoboodschap.

  • Bewezen effectief: 92% openrate en 87% kijkt minimaal 30 seconden video
  • Bepaal zelf het formaat
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Haarscherp LCD scherm met kraakhelder geluid

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden