• nl

Brochure maken

Een brochure is een klein boekje met specifieke informatie over een product, dienst of evenement. Door veel bedrijven worden brochures nog steeds gezien als een van de belangrijkste middelen om verkoop te stimuleren. Toch verliest de brochure langzaam terrein aan nieuwe manieren van communiceren zoals video en online marketing. Daarom heeft ViMezz de Video Brochure tot leven geroepen. Video in print combineert de voordelen van online en offline met elkaar en behaalt daarom resultaten om trots op te zijn. De brochures met video van ViMezz worden door 92% van de ontvangers geopend. Hiervan bekijkt 87% minimaal 30 seconden van de video. Dit zijn cijfers die u met een normale brochure niet haalt.

De videobrochures van ViMezz beginnen met afspelen zodra de brochure wordt geopend. Door het hoge kwaliteit LCD scherm wordt de aandacht direct op de videoboodschap gevestigd. Bovendien wordt de kracht van de video versterkt door het kraakheldere geluid.

De ViMezz videobrochure

Als u een video brochure laat maken door ViMezz krijgt u niet alleen de laagste prijsgarantie, maar de keuze uit verschillende kwaliteitsversies. De brochures worden altijd gedrukt in full color en er wordt altijd gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit LCD scherm. U heeft zelf de keuze voor de afmeting van de brochure en verschillende uitbreidingen om de brochure te completeren. Wilt u naast een videoboodschap ook een demo-product meesturen? Dan is de video brochure met inkeping wat u zoekt. Door het grote aantal mogelijkheden dat ViMezz biedt, heeft u altijd een videobrochure die volledig op uw wensen is afgestemd.

Ontdek de mogelijkheden

verschillen emotioncards met videobeeldscheerm van vimezz in verschillen sizes

Ongekende resultaten met de ViMezz video brochure

Met een gepersonaliseerde video brochure van ViMezz haalt u het maximale uit uw marketingbudget. Van alle respondenten opent meer dan 90% de brochure en de videoboodschap wordt door meer dan 87% bekeken. Bovendien kunnen wij door onze jarenlange ervaring de laagste prijs en hoogste kwaliteit garanderen.

Voordelen van video in print:

  • Bewezen effectief (92% open rate, 87% bekijkt video)
  • Volledig naar wens aan te passen met onze uitbreidingen
  • Haarscherp LCD scherm met kraakhelder geluid
  • Gegarandeerd de laagste prijs en hoogste kwaliteit
  • Met behulp van buttons meerdere video’s laten zien en/of het afspelen pauzeren en het volume regelen

Meer informatie?

Vul het formulier in en ontvang meer informatie en indicatieprijzen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden