• nl
  • en
  • fr
  • de
aisle with beverage bottles

Voordelen van video op de werkvloer

De concurrentie op de winkelvloer is moordend. Om elk klein beetje aandacht van de shopper (en consument) wordt een keiharde strijd geleverd.

Waar ‘vroeger’ een prijsactie of een ‘twee-halen-één-betalen’ het enige was waarmee men de gunst van de shopper probeerde te winnen, gaat het tegenwoordig steeds meer om merkbeleving en imago. De gebruikelijke middelen zoals vloerstickers en wobblers worden in rap tempo aangevuld met allerlei nieuwe manieren om een moment van de aandacht van de shopper te claimen.

Zoals je ook op veel andere plekken in de samenleving ziet, wordt beleving steeds belangrijker. De slager begreep het vroeger al door je een plakje worst te geven, nu wordt je overal verleid met activaties en promo’s, tastings, give-aways en winacties.

Video on the shop floor

winkeldisplay

Video brengt meer beleving op de winkelvloer. Of het nu om de supermarkt of bouwmarkt gaat, bewegende beelden trekken veel aandacht. Retailers zelf zijn nog wat terughoudend in het gebruik van manieren om video te tonen, de innovaties worden hoofdzakelijk vanuit de merken en fabrikanten aangejaagd.

Een voorbeeld uit de praktijk is Alpro, bekend van de plantaardige variatie op zuivel. Het zuivelschap is een echt vechtschap, het is lastig om er uit te springen. Door het slim inzetten van een display met video wist Alpro een groei van 20% te realiseren. In die wereld zijn dat enorme cijfers.

Meer weten over wat video op de winkelvloer voor jou kan doen? Bel 0348-724015 of mail info@vimezz.nl.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Mail naar

info@vimezz.nl

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden