Visitekaartjes maken

Het maken van een visitekaartje is voor veel bedrijven en ondernemers een hoofdpijndossier. Hoe zorg je dat je een opvallend visitekaartje hebt dat niet op de grote hoop terechtkomt? Het is mogelijk om voor een andere vorm of een ander materiaal te kiezen, maar het is ook mogelijk om een visitekaartje met video te maken. Al enige tijd domineert video de wereld van promotie, waarom dit dan niet gebruiken bij het maken van een visitekaartje? Bij ViMezz is het mogelijk om een visitekaartje met een videoboodschap te maken. Je bepaalt en maakt zelf de videoboodschap en ViMezz zorgt dat dit op een LCD scherm in het visitekaartje wordt geïntegreerd. Dit blijkt een succesvolle manier van communiceren. 92% van alle ontvangers opent het visitekaartje ook daadwerkelijk en hiervan kijk 87% ook nog eens minimaal 30 seconden van de video.

Prijzen starten voor een ViMezz EmotionCard starten vanaf €14,38 p/st. (afhankelijk van kwaliteitsversie, schermformaat en aantal).

Een visitekaartje met videoscherm

Een visitekaartje met videoboodschap is de meest effectieve manier om je (potentiële) klanten te bereiken met maximale impact. Zelf bepaal je het schermformaat en of je eventuele uitbreidingen aan het kaartje wilt toevoegen. Denk hierbij aan het toevoegen van buttons, speciale lak of een uitsparing voor een USB stick.  Vervolgens wordt het visitekaartje met videoboodschap geheel in full colour bedrukt en voorzien van de video. Hierdoor behaal je met deze boodschap het maximale resultaat.

Naast visitekaartjes maken, bieden wij ook nog andere vormen aan van video in print. Of je nu op zoek bent naar een Folder met video, videobrochure of een winkeldisplay: ViMezz zorgt voor een product op maat.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

De video visitekaartjes van ViMezz

Het visitekaartje met video van ViMezz heeft een scherp LCD-scherm en uitstekend geluid. Bij het openen van het kaartje start de video direct bij het openen. Door onze jarenlange ervaring en duidelijke afspraken met onze leveranciers bieden wij niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de laagste prijs.

De voordelen van ViMezz op een rijtje

  • Bewezen effectief: 92% opent het kaartje en 87% bekijkt tenminste 30 seconden video
  • In ieder formaat verkrijgbaar
  • Gegarandeerd hoge attentiewaarde
  • Haarscherp LCD scherm met helder geluid
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijs en beste kwaliteit

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden