Video Flyer

Er wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van flyers door bedrijven. Toch belanden veel van de uitgedeelde flyers binnen afzienbare tijd in de prullenbak. Dit komt doordat de flyers tegenwoordig allemaal op elkaar lijken. Hierdoor verliest de traditionele flyer terrein ten aanzien van andere manieren van marketing. Toch is het mogelijk om een flyer effectief in te zetten als promotiemateriaal. Door de ViMezz videoflyer maakt u gebruik van de traditionele flyer én video in één. De videoflyer van ViMezz is daarom een unieke manier van communiceren met uw klantengroep. Onderzoek heeft uitgewezen dat 92% van de ontvangers de flyer opent en 87% minimaal 30 seconden van de video bekijkt. De ViMezz videoflyer is daarom een effectieve manier van promotie.

Onze video flyer

Bij ViMezz heeft u zelf in de hand hoe de videoflyer eruit komt te zien. Zo bepaalt u zelf het schermformaat en heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Vervolgens zorgt u met uw team voor inspirerend beeldmateriaal, waarna ViMezz er voor zorgt dat dit mooi in de video flyer wordt verwerkt. Het is hierdoor mogelijk om maximale resultaten te behalen met uw marketingbudget. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring in het vak en scherpe afspraken met onze leveranciers niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de laagste prijs garanderen.

Indien u bij ons een video brochure besteld, wordt deze in full colour bedrukt en voorzien van de video. Hierdoor haalt u niet alleen een zo hoog mogelijk resultaat, maar wordt heeft u na het aanleveren van materiaal ook geen werk maar aan de videoflyers.

EMOTIONCARD

De videoflyer van ViMezz

Bij ViMezz mag u een videoflyer heeft een haarscherp LCD-scherm en uitstekend geluid verwachten. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om uw marketingbudget zo effeciënt mogelijk te besteden. De gekozen video start bij het openen van de flyer, waardoor deze niet te missen is voor de ontvangers.

De voordelen van een videoflyer van ViMezz:

  • Bewezen effectief: 92% open-rate en 87% viewrate
  • In ieder gewenst (scherm)formaat verkrijgbaar
  • Scherp LCD scherm en helder geluid zorgt voor maximale impact
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijs & de beste kwaliteit

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden