Video Brochure

Steeds meer bedrijven stappen over op het gebruiken van video om (potentiële) klanten te bereiken met hun marketingboodschappen. Zo zijn er video visitekaartjes en video flyers, maar ook winkeldisplays met videoscherm. Video trekt de aandacht, wekt vertrouwen en geeft een organisatie een gezicht. Met de grote hoeveelheid prikkels die we als mens dagelijks moeten verwerken, wordt lang niet alles opgenomen. Met een pakkende videoboodschap zorgt u dat uw boodschap toch onder de aandacht gebracht wordt.

Met de videobrochure van ViMezz combineert u het gemak van een brochure met de kracht van video. Onze video brochures hebben een ingebouwd LCD scherm met haarscherp beeld, waardoor de aandacht bij het openen van de flyer direct op de video wordt gericht. Dit heeft zeer goede resultaten tot gevolg. Van alle ontvangers opent 92% de flyer en 87% bekijkt ten minste de eerste 30 seconden van de videoboodschap.

Onze video brochure

De video brochures van ViMezz worden geleverd inclusief videoscherm en zijn altijd in full colour bedrukt. Daarnaast bieden wij vele opties om uw boodschap net dat beetje extra te geven. Of u de brochure nu als drieluik geprint wilt hebben, speciale buttons wilt toevoegen of uitsparingen voor demo-producten wilt, Vimezz kan aan al uw wensen voldoen om uw boodschap zo effectief en efficiënt over te brengen op de doelgroep. Inmiddels hebben wij al jarenlang ervaring in de branche en weten precies wat nodig is om een maximaal resultaat te behalen. Tevens geven wij naast de laagsteprijsgarantie ook een garantie voor uitstekende kwaliteit.

EMOTIONCARD

De video-slider van ViMezz

Door het kraakheldere geluid en de haarscherpe beeldkwaliteit van ons videoscherm, wordt na het openen van de flyer de aandacht direct gevestigd op de video. Zoals de cijfers al aangeven bekijkt 87% van de mensen minimaal de eerste 30 seconden van de video. Dit is net zo lang als de gemiddelde reclame op tv! Genoeg tijd dus om uw boodschap over te brengen.

– De bewezen kracht en effectiviteit van video
– Verkrijgbaar in elk formaat
– Een torenhoge attentiewaarde
– Haarscherp beeld en kraakhelder geluid
– Gegarandeerd de laagste prijs

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden