Uitbreidingen

Wij kunnen elke kaart uitbreiden tot een uniek product. Van een originele uitnodiging met video tot Kerstkaarten bedrukken. Als het (nog) niet op deze pagina staat, betekent het niet dat we het niet kunnen. Zoals het verzoek om een EmotionCard zonder flap, met lichtsensor in plaats van de gebruikelijke pin-switch én met zilverpapier te leveren. Geen probleem. Dus wat jouw vraag en uitdaging ook is, wij helpen je graag en kijken graag verder.

Neem contact op en we gaan samen aan de slag om ook jouw project succesvol te maken!

Buttons

Voor elk type EmotionCard, dus voor elke kwaliteitsversie en elk schermformaat, is het mogelijk om buttons toe te voegen. Deze knopjes kunnen meerdere functies hebben. De meest gebruikte functies zijn om de video te pauzeren/afspelen, om het geluidsvolume harder of juist zachter te zetten, of om meerdere video’s op één EmotionCard te kunnen plaatsen.

Uitsparing

Soms wil je wat meer meegeven dan alleen een videoboodschap. Een klein fysiek product, of meer informatie (brochures, foto’s, bestanden, etc) op een USB-stick.

Met een uitsparing maak je er één mooi geheel van en presenteer je de ‘insert’ op een elegante manier.

Spot UV-lak / Foliedruk

Er zijn verschillende soorten drukwerkveredeling beschikbaar om de EmotionCard nog net ietsje meer op te laten vallen. Behalve Spot UV-lak en foliedruk kunnen we ook embossing of debossing inzetten. En natuurlijk gaat standaard over elke kaart een mooi laminaat, waarbij u de keuze heeft tussen glanzend of mat laminaat.

Hard cover

De standaarduitvoering van onze EmotionCards is met een soft cover. Voor een extra robuuste indruk bieden we ook de optie aan om de brochure te voorzien van een stevige hard cover.

Drieluik

Vaak wordt het verhaal hoofdzakelijk in de video verteld, maar soms is dat niet voldoende en is extra ruimte voor tekst en/of afbeeldingen gewenst. Voor deze gevallen kunnen we de EmotionCards voorzien van een drieluik. Deze extra flap biedt dan aan twee zijden extra ruimte om je boodschap nog effectiever over te kunnen brengen.

Ben jij benieuwd wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of vraag een gratis sample aan.

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden