Originele uitnodiging met video

Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve manieren om (potentiële) klanten uit te nodigen voor evenementen, productlanceringen of feestelijke openingen. Door de opkomst van online adverteren gaat dit veelal via video. Toch wordt de kracht van offline uitnodigingen onderschat, zeker als dit gecombineerd wordt met de kracht van video. Om deze reden heeft ViMezz de uitnodiging met video ontworpen. Deze videoflyer is volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Zelf zorgt u voor een activerende, inspirerende en pakkende videoboodschap en ViMezz doet de rest.

Door de unieke combinatie van print en video behaalt u resultaten om trots op te zijn. Van alle ontvangers opent ongeveer 92% de uitnodiging en hiervan bekijkt zeker 87% ook minimaal 30 seconden video. Het is de kunst om in deze 30 seconden uw kernboodschap over te brengen op de doelgroep. U zorgt voor de video, ViMezz zorgt voor een hoge kwaliteit LCD scherm en kraakhelder geluid.

De uitnodiging met videoscherm van ViMezz

Een video uitnodiging van ViMezz is altijd origineel en persoonlijk. U bepaalt zelf de schermafmetingen en het formaat van de video uitnodiging. Vervolgens zorgt ViMezz dat de uitnodiging in full color wordt gedrukt. Wilt u de uitnodiging graag uitbreiden met een uitsparing, hard cover of spot UV-lak? Geen enkel probleem. ViMezz biedt verschillende uitbreidingen die uw uitnodiging net dat beetje extra geven.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

De voordelen van een originele uitnodiging met video van ViMezz

ViMezz kan door de jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers de hoogste kwaliteit en de laagste prijs garanderen. Het is dan ook niet gek dat 92% van alle video uitnodigingen van ViMezz wordt geopend en dat 87% hiervan ook daadwerkelijk de video bekijkt.

  • Bewezen effectief
  • Verkrijgbaar in elk gewenst formaat
  • Hoge attentiewaarde
  • Haarscherp LCD scherm en kraakhelder geluid
  • ViMezz garandeert de allerlaagste prijs en  beste kwaliteit

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden