Kerstkaarten bedrukken

Het sturen van een kerstkaart is voor veel bedrijven een manier om relaties te onderhouden. Tegelijkertijd is het ook een manier van promotie van je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat jouw kerstkaart niet op de grote hoop terecht komt bij jouw klanten?

De kerstkaart met videoboodschap van ViMezz is kerstkaart die nog lang in het geheugen van jouw klanten blijft hangen. Bij het openen van de kerstkaart begint de videoboodschap direct af te spelen. Dit is natuurlijk veel leuker om te ontvangen dan een kerstkaart met een standaard tekst. De bedrukte kerstkaarten met video van ViMezz worden door 92% geopend en daarvan kijkt 87% naar minimaal 30 seconden van de video. Dit zijn natuurlijk open-rates waar iedereen van droomt. Met deze cijfers zijn de kerstkaarten met videoboodschap ook geschikt als promotiemateriaal. Zo dient de kerstkaart met videoboodschap ook als brochure.

De ViMezz kerstkaart met videoscherm

De kerstkaarten van ViMezz worden altijd in full colour bedrukt. Door het LCD-scherm is de video altijd van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt de aandacht direct op de video gericht en bereikt u het grootste resultaat onder de doelgroep. Inmiddels heeft ViMezz al jarenlang ervaring in de branche, waardoor wij niet alleen de hoogste kwaliteit leveren, maar ook de scherpste prijzen bieden. Wij garanderen de laagste prijs en de beste kwaliteit.

Als u op zoek bent naar uitbreidingen voor uw bedrukte kerstkaart met videoscherm heeft u vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de kerstkaart in drieluik te printen, wat er voor zorgt dat de kaart nog meer opvalt en een hoger rendement behaalt. Ook is het mogelijk om de kaart in foliedruk te laten drukken.

PORTFOLIO BEKIJKEN

De video-slider van ViMezz

De kerstkaart met video is een bewezen effectief promotiemateriaal. Van alle ontvangers opent 92% de kaart en hiervan kijkt 87% ook nog eens de eerste 30 seconden van de video. Er is geen enkele videoflyer die deze cijfers kan weerleggen.

  • Bewezen effectief en gegarandeerd succes
  • In elk formaat te verkrijgen
  • Haarscherp LCD scherm zorgt voor maximaal effect
  • Gegarandeert de allerlaagste prijs

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden