Kaart met videoboodschap

Het versturen van kaarten is nog steeds erg populair onder bedrijven. Het is namelijk een eenvoudige, snelle en goedkope manier om je doelgroep te bereiken. Bovendien is een kaart vaak persoonlijker dan een brief of e-mail. Toch belandt een dergelijke kaart vaak op de grote stapel, zonder écht goed gelezen te zijn. Hartstikke zonde natuurlijk. De kaart met videoboodschap van ViMezz is dé manier om jouw klanten met maximaal resultaat te bereiken. De kaart met videoboodschap kan je inzetten als promotie, uitnodiging, instructie of als visitekaartje.

Door de unieke combinatie van print en video behaal je maximaal resultaat met de kaarten met videoboodschap. Van alle ontvangers opent 92% de kaart en hiervan kijkt 87% ook nog eens minimaal 30 seconden van de videoboodschap.

De ViMezz kaart met videoboodschap

Alle kaarten van ViMezz worden in full colour bedrukt en voorzien van een hoge kwaliteit LCD scherm waar de video op wordt afgespeeld. De kaart kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo heb je de mogelijkheid om het schermformaat te kiezen, buttons toe te voegen, uitsparingen voor demo-producten toe te voegen en om te kiezen voor een speciale hardcover. Bovendien kunnen wij naast de beste kwaliteit ook nog eens de laagste prijs garanderen. Door onze jarenlange ervaring en goede afspraken met onze selecte groep leveranciers kunnen wij deze garantie geven. Verder heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere kwaliteitsversies. Hierdoor is het ook bij lage marketingbudgetten mogelijk om een mooie kaart met videoboodschap van ViMezz te laten maken.

EMOTIONCARD

Onze video producten

ViMezz is gespecialiseerd in video. Al onze producten bevatten een hoge kwaliteit LCD scherm met haarscherpe audio. Hierdoor kunnen wij een maximaal resultaat garanderen. Bij het openen van de video kaart, begint de video direct met afspelen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat 92% van de ontvangers de kaart ook daadwerkelijk openen en hiervan 87% ook de eerste 30 seconden van de video bekijkt. Zo bereik je effectief jouw doelgroep!

Voordelen van ViMezz videokaart:

  • Verkrijgbaar in ieder (scherm)formaat
  • Met uitbreidingen aan te passen naar wens
  • Haarscherp LCD scherm met kraakhelder geluid
  • Hoge attentiewaarde
  • Gegarandeerd de laagste prijs en beste kwaliteit

Meer informatie?

Neem contact op

Bel ons

0348-484746

Gebruik ons

Contactformulier

Golf van Biskaje 7a/b

3446 CS Woerden